Workshop voor bedrijven

Deze inspirerende workshop met een ongedwongen sfeer verbeteren de prestaties en betrokkenheid van uw medewerkers bij uw bedrijf. 

Op deze mooie locatie geeft Olga Talsma eerst een korte inleiding over de workshop. Ze zal iedereen begeleiden met zijn of haar kunstwerk vanaf de opzet tot de finishing touch. Aan het eind van de middag staat iedereen trots te zijn op haar/zijn eigen creativiteit.

 

"Iedereen is uniek en heeft een eigen inbreng in het bedrijf daarom is het zo mooi om de verschillende manieren van werken en de uiteindelijke resultaten naast elkaar te zien in de kunstwerken !"

 

Na ongeveer 2 uur zijn de schilderijen klaar en is het tijd om ze te bewonderen. Aan het eind van de workshop kun je het kunstwerk mee naar huis nemen en zo thuis of op kantoor aan de wand hangen.

De workshop wordt volledig verzorgd incl. materialen, koffie/thee, iets lekkers en een drankje om de leuke middag af te sluiten.

 

Het is ook mogelijk om de kunstwerken samen te voegen door voorafgaand een thema te bedenken en deze te verbinden met doorlopende lijnen op de verschillende doeken. Informeer naar de mogelijkheden.

 

VOOR WIE?
Deze workshop is geschikt bedrijfsuitjes, familie, collega's, teambuilding, 

 

PRAKTISCH
De kosten zijn € 29,95 p.p., inclusief de materialen, koffie, thee en iets lekkers. 

Ook op locatie mogelijk. 

 

DATA & TIJDEN
In overleg kan er een datum besproken worden.
Tijd: van 13:30 tot 16:30 (aangepaste tijden mogelijk)

 

Informeer naar de mogelijkheden of reserveer direct een datum!